UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAV PUANLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Değerli velilerimiz,
Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin sınav ve puanları ile ilgili bakanlığımız çeşitli seçenekler sunmuştur.
Bu seçenekler doğrultusunda,
1. Öğrencinin mart ayında girmiş olduğu sınavlar geçerli sayılacak ve o sınav üzerinden karne hazırlanacak.

2. Öğrencinin ilk dönem karne notları geçerli sayılıp ikinci dönem sınavları iptal edilecek.

3. Öğrenci notunu yükseltme amaçlı önümüzdeki günlerde yeniden sınava girme talebinde bulunabilecek.

Bu 3 seçenekten ikinci ve üçüncü alternatifi tercih eden velilerimiz, 26 mayıs çarşamba gününe kadar okulunuza gelerek dilekçe ile bilgi vermeniz gerekmektedir.
Dilekçe vermeyen öğrencilerimiz için ilk seçenek geçerli olacak ve mart ayında girmiş oldukları sınav puanları karneye yansıyacaktır.

24.05.2021 575