Süleyman Gülsüm Odabaş İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda;öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili,becerilive iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;Sağlam karakterli, dürüst,kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan,insani,milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı,okuyan inceleyen,araştıran,milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı,sorgulayıcı,kendi ayakları üzerinde durabilen,kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren,görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: Okulda görev yapan öğretmenlerin sık yer değiştirmesi nedeni ile istenilen başarıya ulaşılamakmaktadır.

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimiz Geyve ve Adapazarı´ndan kendi araçları ile gidip gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://suleymangulsumodabasio.meb.k12.tr

Adres - NURUOSMANİYE MAH. KARŞI1 SK. SÜLEYMAN GÜLSÜM ODABAŞ ILKOKULU BLOK NO 27 GEYVE / SAKARYA

Kütüphane Kitap Sayısı :1925
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Sakarya ili ve Geyve İlçesi arasında bilecik istanbul ana karayolu üzerinde bulunmaktadır.Taşıma merkezi bir okuldur. Doğançay, Doğançay Balaban ve Boğazköy öğrencileri taşınmaktadır.

Ulaşım Ana karayolu üzerindedir.Ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 16km